Catering & selskap
Vi tar på oss alle typer selskap som bryllup, konfirmasjon, bursdager osv.
Ta kontakt for en liten prat om hva vi kan tilby
neste gang dere skal arrangere noe.

Catering & selskap
Vi strekker oss litt lenger- for din skyld.
Vi tar på oss alle typer selskap som bryllup, konfirmasjon, bursdager osv.
Under finner du våre selskapsmenyer og cateringmenyer.
Vi håper dere finner noe som frister.
Priser fås ved at dere tar kontakt.
Bestilling eller spørsmål kan sendes til
epost: post@vfhotell.no
telefon: 71188999

Menyer
Våre menyer
Koldtbord og tapas
Kaldretter:
Spansk omelett med chorizo.
Koriandermarinert laks på saltpotet og basilikum majones.
Røkt laks-rullade med snøfrisk og friske urter.
Serranoskinke med ridderost.
Saltkjeks med blåmuggost puré og portvinssvisker.
Spekemat, parmaskinke og serranoskinke.
Roastbiff med løk og remulade.
Rakfisk i lefse med snøfrisk og rødløk.
Hjemmelaget gravlaks med sennepssaus.
Røkt laks.
Skinkestek med svisker.
Hel grillet laksefilet med majones.
Varmretter:
Hjemmelaget oksekarbonader med løk.
Assorterte tapas pølser.
Kyllingklubber.
Taco kjøttboller med tomat-chilisaus og nachos.
Salater:
Tradisjonell potetsalat.
Oljebasert potetsalat.
Waldorfsalat.
Skagen-salat.
Pastasalat med karri og kylling.
Tomatsalat.
Grønn salat
Tilbehør:
Eggerøre
Urtebrød
Loff
Smør
Fast tilbehør ved bestilling over 20 personer: Grønn salat, urtebrød, loff og smør.
For priser, kontakt oss!
Catering
Biff Stroganoff med ris/potetmos, grønn salat, brød og smør.
Hjortegryte med potetmos, grønnsaker og tyttebær.
Kjøttsuppe med loff og smør.
Fiskesuppe med loff og smør.
Bacalao med grønn salat, brød og smør.
Lasagne med grønn salat, brød og smør.
Smørbrød, karbonade, reker, laks & eggerøre, ost og skinke,
Snitter, karbonade, reker, laks & eggerøre, skinke, ost.
Karamellpudding med pisket krem og karamellsaus (8 pers).
For priser, kontakt oss!
Meny konfirmasjon 2020
Har du konfirmant og ønsker selskapet hos oss,
vi skreddersyr selskapet etter dine ønsker.
Kaldretter:Spekemat.
Roastbiff.
Røkt-laks rullade.
Hel grillet laksefilet.
Spansk omelett.
Rekekabaret.
Røkt laks med eggerøre.
Varm mat: Helstekt mørbrad med grønnsaker, fløtegratinert potet og rødvinssaus.
Kylling
Hjemmelagede karbonader med løk.
Pølse & pommes frites.
Salater: Potetsalat.
Waldorfsalat.
Pastasalat.
Grønn salat.
Dessert: Hjemmelaget karamellpudding.
Hjemmelaget is med jordbær.
Pristillegg ved konfirmasjon: For de som har med egne kaker og leier lokale hele dagen,
tilkommer et tillegg på kr. ** per person, prisen inkluderer kaffe
og oppdekking.
Minnestund
Valg 1:
Hjemmelaget kjøttsuppe med brød og smør.
Hjemmelaget bløtkake/marsipankake.
Kaffe/te
Valg 2:
Snitter 4 assoterte, (reke, røkt laks, skinke og hjemmelaget karbonade).
Hjemmelaget bløtkake/marsipankake.
Kaffe/te.
Valg 3:
Varm buffet med hjemmelaget karbonade, grønnsaker, brun saus og løk.
Karamellpudding.
Kaffe/te.
For priser, kontakt oss!
Selskapsmenyer
Meny 1:
- Vestkyst salat.
- Helstekt mørbrad med fylt tomat med maisstuing, fritert sjampignon, fløtegratinert potet og rødvinssaus.
- Hjemmelaget is med jordbær eller bjørnebær.
Meny 2:
- Bruschetta med serranoskinke, tomat, brie-ost og balsamico.
- Gratinert klippfisk med potetmos, gulrot, bakte tomater og bacon.
- Sitronfromasj med skogsbær blanding.
Meny 3:
- Innbakt skalldyrsuppe.
- Svinefilet surret i serranoskinke (fylt med snøfrisk/krydderost), grønnsaker, amandinepoteter og choronsaus.
- Hjemmelaget is med varm brownies og friske frukter.
Meny 4:
- Hjemmelaget gravlaks med dillstuede poteter, sennepssaus og flatbrød.
- Hjortefilet med viltsaus, frityrstekt sjampignon, karamellisert sjalottløk og gulrotpuré.
- Pannacotta med marinerte jordbær.
Meny 5:
- Vickyssoise (potet og purrelølsuppe) med kamskjell.
- Stekt andebryst med karamellisert rødløk, bakte rotgrønnsaker og amandinepotet.
- Creme Brulee
Meny 6:
- Serranoskinke med oliven, tomatsalat, asparges og hollandaise.
- Helstekt breiflabb, grønnsaker og skalldyrsaus.
- Sjokoladefondant med bringebær-coulis og hjemmelaget is.
Meny 7:
- Suppe, velg mellom blomkål-, asparges, eller fiskesuppe.
- Steik, velg mellom lam-, svin-, eller oksesteik.
- Hjemmelaget is med jordbær/bjørnebær eller hjemmelaget karamellpudding.
Meny 8:
- Klippfiskboller med sweet chili saus og ris.
- Fiskesymfoni med 3 sorter fisk, sesongens grønnsaket og dampet potet.
- Hjortefilet med sauterte grønnsaker, frityrstekt sjampignon og viltsaus.
- Pannacotta med jordbær coulis og friske frukter.
Du kan også velge retter fra menyene og
sette sammen menyen etter eget ønske.
For priser, kontakt oss!